41-годишен криминално проявен мъж от Средец е наранил полицейски служител

...
41-годишен криминално проявен мъж от Средец е наранил полицейски служител
Коментари Харесай

Мъж нападнал полицай по време на арест край Бургас

41-годишен престъпно проявен мъж от Средец е наранил полицейски чиновник по време на задържането му. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас.

Около 22.30 часа през вчерашния ден в Районно ръководство – Средец е получено известие за това, че в дом на ул. „ Средна гора “ 30 в Средец се нарушава нощната тишина. Установено е, че 41-годишен мъж с букви Н. И., престъпно проявен от Средец, във очевидно нетрезво положение, се държал несъответстващо, като отказал да се съобрази с полицейските разпоредби и съзнателно пречил на полицейските чиновници да изпълнят служебните си отговорности.

Това наложило за задържането на мъжа да се употребяват физическа мощ и помощни средства (белезници). При слагането на белезниците, мъжът траял с агресивното си държание, като нанесъл удар с ръка в региона на лявата част на главата на единия служител на реда, скъсвайки му левия пагон на униформеното облекло.

От удара служителят на реда получил незадълбочено пострадване. Извършителят е арестуван със заповед за задържане за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР