41-годишен асеновградчанин с инициали С.М. е задържан след като ограбил

...
41-годишен асеновградчанин с инициали С.М. е задържан след като ограбил
Коментари Харесай

Пиян без книжка ограби стопаджия, заплашвайки го с тесла

41-годишен асеновградчанин с букви С.М. е арестуван откакто ограбил пасажера, взет от него на автостоп, оповестяват от полицията в Смолян.
Сигналът бил подаден от 70-годишен гражданин на родопското село Оряховец. Той съобщил, че към 15.30 часа в петък, при започване на гр. Асеновград се качил на автостоп в лек автомобил " Фолксваген Поло " с пловдивска регистрация.
Около 17.20 часа, на четири километра от разклона за селата Момчиловци и Баните лидерът спрял автомобила на пътното платно и извадил тесла от багажника. Употребявайки мощ, лишил от стареца сумата от 130 лв. .
Незабавно след приемане на сигнала са подхванати оперативно-издирвателни мероприятия и към 2 часа по-късно причинителят е разпознат от чиновници на реда и арестуван в региона на бензиностанция в кв. Устово.
41-годишният С.М. от гр.Асеновград е тестван за алкохол и е открито, че кара пийнал. Концентрацията на алкохол в издишания въздух била 1,56 промила . Освен това лидерът бил недееспособен. Задържан е арестуван за период от 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР