41 526 лева е сумата, която е изплатена като възнаграждения

...
41 526 лева е сумата, която е изплатена като възнаграждения
Коментари Харесай

7602 лв е получила кметицата на район "Красно село" от помощта за възрастни

41 526 лв. е сумата, която е изплатена като хонорари на 5 души, сред които и кметът на столичния регион " Красно село " Росина Станиславова, за целия интервал на плана " Патронажна грижа ". Проектът се извършва от май предходната година и продължава до март 2021 година За този интервал кметът на столичния регион е получил 7602 лева хонорари, като началник на плана, написа 24 часа.
Станиславова изясни, че жалбите против нея били манипулирани. А офанзивите против нея били не тъй като е взела пари, като началник на плана, а за " децентрализация на европейски средства ".

Всички столични региони пък взели участие в плана и по него има точни и ясни правила по какъв начин се изплащат възнагражденията. Тя станала началник на плана, тъй като е " виновен човек ". Обясни, че екипът ѝ е напълно отдаден на работата си и била на работа да 22 ч. Не става въпрос за някаква корист на кмета, което е смешно и неуместно в тази обстановка, а по тази причина, че сме подразнили някого със своята подготвеност и стигайки до един добър резултат за хората, изясни още Станиславова на конференция.

Общата стойност на плана на регион " Красно село " е 365 хиляди лева Индикативният брой на потребителите е 230, до момента в който общината е обслужила 510 лица, т.е. сме преизпълнили два пъти плана, изясни Станиславова. " В рамките му сме планували средства за личен състав, разпространение, за дезинфектанти, защитни средства ", сподели още тя. По програмата " Топъл обяд " чиновниците на региона пък давали пари от личния си джоб, с цел да не връщат хора. Ние не сме си правили на ниска цена пиар с това, само че в този момент се слага акцент върху това какъв брой пари е взел кметът на региона, изясни Станиславова.
Експерти на Управляващия орган на програмата „ Развитие на човешките запаси " ще ревизират по документи и на място в регион „ Красно село " осъществяването на плана „ Патронажна грижа, по-близо до жителите ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР