40% от държавната администрация е ваксинирана срещу коронавирус. Спазваме мерките,

...
40% от държавната администрация е ваксинирана срещу коронавирус. Спазваме мерките,
Коментари Харесай

4 от 10 чиновници са ваксинирани срещу коронавирус, твърди икономическият министър

40% от държавната администрация е имунизирана против ковид. Спазваме ограниченията, каквито и да са те, с цел да тръгне стопанската система. Част от инфлационния напън е обвързван точно с пандемичната рецесия. Това съобщи служебният министър на стопанската система Даниела Везиева.

Имаме над 3% инфлация – производството не смогва да дава отговор на потребителския интерес, надлежно самото произвеждане се забавя и идва инфлацията. България няма доста принадлежности за отговор, тъй като сме и във валутен ръб, напомни Везиева. Лятото изпитахме комфорта на икономическия напредък и в този момент този пик на КОВИД ни върна обратно, добави тя.
 Защо антителата не се одобряват за доказателство за имунитет? Защо антителата не се одобряват за доказателство за имунитет?
" Представете си, че Вие и аз имаме идентични равнища на антителата. Това демонстрира, че и двамата имаме някакъв имунитет. Но не и какъв е той -...

Надявам се в края на годината да приключим с този тежък интервал, само че ние все сме страна, която не се приготвя за преход. Като си приказваме за отговорност, дано се замислим каква е нашата персонална отговорност на работното място, сподели икономическият министър пред Българска национална телевизия.

Много значимо за вложителя е бизнес средата да бъде чиста, акцентира Везиева.

Що се отнася до ББР, Везиева увери, че са отворени няколко стратегии към дребния и междинен бизнес (за заеми до 3 млн. лева) поради КОВИД и има положителни управнически практики. Нещата почват да се случват по верния метод що се отнася до ръководството, сподели министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР