40 минути, след като нахлух в Енергото, токът дойде. Жена

...
40 минути, след като нахлух в Енергото, токът дойде. Жена
Коментари Харесай

Мъжът, който пече сандвичи в енергото: 40 минути след това токът дойде

„ 40 минути, откакто нахлух в Енергото, токът пристигна. Жена ми се обади и ми сподели, че са пуснали тока. Интересно ми е моето вървене и скаричката ми ли оправиха тока. За 40 минути толкоз бързо ли оправиха тези стълбове и жици? “

Това разяснява Явор Павлов, който си направи сандвичи в Енергото в Силистра като знак на митинг поради неналичието на ток в селото му Калипетрово.

„ Времето беше неприятно – спор няма. Токът спря в събота и пристигна в понеделник на обяд. 36 часа нямахме ток. Вода нямахме. Телефоните нямаха обсег “, сподели той по БТВ.

„ В понеделник звънях 10 пъти. Отхвърляха ме. Вдигнаха ми един път и споделиха, че ще ме трансферират на оператор. Никъде не ме трансферираха. Изнервих се, взех си скаричката и хляба. Децата ми у дома стоят гладни – би трябвало да ги нахраня. Животът си давам за тях. Отидох да направя сандвичи, след това се озовах в полицията. Написаха ми акт. Полицаите не са отговорни – правят си работата “, уточни той.

„ Не съм бил единствено аз без ток. 30 села в Силистра нямат ток. Някои нямат и вода. Не е единствено за децата, има и възрастни хора “, добави Павлов.

„ Рецептата за сандвичите е загадка. Пуснаха ми повече ток и изгоряха малко. Компотът е от ягоди от мама, не е вино, тъй като имаше и такива мнения “, сподели още той.

С Явор е и Тони Георгиев, който снима акцията в Енергото.„ Не е това методът, само че очевидно в България нещата би трябвало да се случат нещата по този начин, с цел да има развиване. Напълно поддържам Явор. Актът му от полицията е за нарушение на публичния ред. Разбрахме, че Енергото е излязло със мнение, че ще пускат тъжба “, добави Георгиев и изясни, че са подготвени да стачкуват.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР