40 минути делят вече София от Скопие. Това е времето,

...
40 минути делят вече София от Скопие. Това е времето,
Коментари Харесай

Летим до Скопие за 40 минути, от лятото – и до Охрид

40 минути разделят към този момент София от Скопие. Това е времето, за което можем да стигнем до столицата на Северна Македония със стартиралата в събота (26 март 2022г.) постоянна линия на самолетна компания GullivAir.

В събота беше първият постоянен полет на българската самолетна компания. Линията се обслужва от самолети вид ATR 72-600, пренасящи на борда си по 70 пасажери.

Полетите ще са всяка събота и понеделник рано заран, което дава допустимо най-бързата алтернатива за стигане до Скопие както за бизнеспътувания, по този начин и за уикенд ваканции.



Цените потеглят от 57 лв. в посока.

По разписание на компанията полетите излизат от летище София всяка събота заран в 5.25 ч, а кацането е 5.05 ч локално време (Р Северна Македония е с 1 час назад) на интернационално летище Скопие. В 5.45 ч локално време полетът лети назад за София, където каца в 7.25 часа. В понеделник излитането от София е 05.40 ч, а кацането в Скопие е 5.20 часа. Обратният полет потегля от скопие в 6.00 часа локално време и каца в София в 7.40 ч.



В бъдещите проекти на Gullivair за създаване на услугите й на северномакедонския пазар влиза и отваряне на постоянна линия до Охрид. Предвижда се тя да започва от лятото, като пасажерите, искащи да посетят живописната дестинация ще могат да вършат взаимозависимост през Скопие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР