40-годишният модел Жизел Бюндхен признава, че може да бъде предизвикателно

...
40-годишният модел Жизел Бюндхен признава, че може да бъде предизвикателно
Коментари Харесай

40-годишната Жизел Бюндхен: Остаряването е предизвикателство

40-годишният модел Жизел Бюндхен признава, че може да бъде " предизвикателно " да остарявате и би трябвало да измененията грижата за кожата си, само че като цяло счита, че е ужасно и изпитва " необикновено възприятие на признателност " за изживените години, написа " Дарик ".

" Слънчевите петна са действителни! Възрастта е красиво нещо и естествена част от живота, само че може да бъде и предизвикателство. Определено съм виждала промени в кожата си през годините. Когато виждам тези промени и виждам отражението на всички години, които съм живял до момента, изпитвам необикновено възприятие на признателност ", споделя хубавицата.

" С напредването на възрастта се усещам все по-удобно в личната си кожа и съм признателна за насъбрания опит и всяка година от моя живот. Грижата за кожата ви е би трябвало да се поставя през целия живот. Научих, че с цел да имате здрава кожа в по-късна възраст, би трябвало да извършите грижата за кожата си приоритет още до момента в който сте млади. Кожата на всеки е неповторима, тъй че би трябвало да намерете висококачествени артикули и ежедневна рутинна грижа за кожата си, което след това ще работи за вас ", прибавя тя.

A post shared by (@gisele) on Oct 24, 2020 at 5:15am PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР