40-годишният Дилян Д. е предаден на съд от Окръжната прокуратура

...
40-годишният Дилян Д. е предаден на съд от Окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Съдят мъж за блудствени действия с три деца

40-годишният Дилян Д. е предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени дейности с три деца, както и за склоняване на малолетни да следят клипове с полови сношения сред възрастни. Пред съда страдащият от разстройство на половото увлечение – педофилия, ще дава отговор за закононарушения по член 149, алинея 5, т. 1 и за две действия по член 155б, алинея 1 от Наказателен кодекс, осъществени като продължавани закононарушения. Това оповестиха от Апелативна прокуратура - Варна.
Жертви на половия принудител станали две момчета на 6 и на 8 год. и едно момиче на 9 години. Според обвиняването закононарушенията били осъществени в интервала от 1 май до 1 септември 2018 година по време на лятната почивка. Престъпните дейности на Дилян Д. били улеснени от обстоятелството, че децата живеели с насилника в една къща и той съумял да се възползва от това и отсъствието на родителите им.
Разкриването на незаконната активност на 40-годишния обвиняем станало инцидентно. Приятел на бащата на едно от потърпевшите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата дружно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, давал им цигари и им разрешавал да пият кафе. За да завоюва доверието им, пускал детски филми, а след това – и клипове с порнографско наличие. Включвал се в игрите им, като предложил да играят на „ Чичо Доктор “, а дейностите си наричал разтривки.
Началото на наказателния развой, който ще бъде плануван за разглеждане в Търговищкия областен съд, половият принудител ще изчака в плевенския затвор, където ще бъде преведен до дни. От началото на досъдебното произвеждане Дилян Д. е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР