40-годишния Неждет Х. от село Брестак, общ. Вълчи дол ще

...
40-годишния Неждет Х. от село Брестак, общ. Вълчи дол ще
Коментари Харесай

Прибраха в ареста 40-годишен мъж от Вълчидолско село, пребил родителите си и ги заплашил, че ще ги запали

40-годишния Неждет Х. от село Брестак, общ. Вълчи дол ще изчака в ареста делото за домашно принуждение след решение на Райжонният съд в Девня. Мъжът до момента е живял с майка си и татко си и злоупотребявал с алкохол. От началото на декември 2020 година той неведнъж бил нанасял побой на родителите си, излиза наяве от известие на Районната прокурактура във Варна.

На 15 януари Неждет още веднъж почнал да бие болния си от диабет татко и отправил закани и към двамата си родители, че ще ги възпламени и ще ги изколи. Задържан бил с разпореждане на прокурор за период до 72 часа, а с определение от 18.01.2021 година на Районния съд в гр. Девня му била наложена мярка за неотклонение задържане под стража. Срещу задържания, който не е осъждан до момента, се води досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране и за телесна щета, в изискванията на домашно принуждение. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване отнемане от независимост до шест години.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР