40-годишен българин, който пребивавал нелегално в САЩ, се нахвърлил върху

...
40-годишен българин, който пребивавал нелегално в САЩ, се нахвърлил върху
Коментари Харесай

Българин разби устата на миграционен служител в САЩ

40-годишен българин, който обитавал незаконно в Съединени американски щати, се нахвърлил върху представител на миграционните управляващи в Ню Джърси и му разрушил устата. Това излиза наяве от известие на Департамента по правораздаване на Съединени американски щати, оповестено преди няколко дни.

В. П. е упрекнат в нахлуване над федерален чиновник. Той е бил изправен пред федералния съд в Нюарк на 4 януари и е арестуван под стража.

Според обвиняването мъжът е направил нападението на 27 декември вечерта. Той е бил заловен от миграционните служби и е трябвало да премине през процедура по депортиране от страната. При конвоирането си обаче, без да бъде предизвикан, той внезапно се нахвърлил върху един от униформените, забивайки пестник в ченето му. Последвало малко сдърпване, което съгласно документите траяло към 2 минути. Но Петров бързо бил укротен с помощта на сътрудниците на нападнатия. Униформеният получил скъсване и се наложило да го шият. След това потърпевшият еднообразен подал недоволство против нашенеца, оповестява " Телеграф ".

Според закона в Съединени американски щати за сходно нахлуване се планува 20 години отнемане от независимост и санкция в размер на до 250 000 $.

В известието на Департамента по правораздаване категорично се оповестява, че макар подаденото недоволство, упрекнатият се смята за почтен до доказване на противното. От известието не излиза наяве дали нашенецът е дал пояснение пред съда или проверяващите и какво е било то.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР