40 дни след жестокото убийство на малката Никол в асансьор

...
40 дни след жестокото убийство на малката Никол в асансьор
Коментари Харесай

Иван: Убиецът на Никол е по-голям от мен и беше с маска

40 дни след жестокото ликвидиране на дребната Никол в асансьор в бл. 108 в к-с „ Меден рудник” в Бургас остава тайнственост в общественото пространство какво са правили двете деца тъкмо в този блок. Майката на момичето Мими Йончева съобщи, че към момента не е виждала чатовете на щерка си в обществената мрежа с хипотетичния палач.

Тази заран дамата и нейни близки се събраха на гроба на момичето, с цел да отбележат 40 дни от гибелта на Никол.

През това време арестуваният за закононарушението 15-годишен Иван към момента е в ареста и продължава да твърди, че е почтен.

Семейството му показа, че ще апелира мярката за неотклонение.

„ Не съм отговорен, килърът на Никол е по-голямо момче с маска. Аз го видях, само че той ме заплаши, че ще убие фамилията ми”. Тези думи Иван е споделил на майка си. Според нея на съдбовния 20-ти август той не е прекрачвал прага на бл. 108, а от самото начало си е играл пред у дома, като децата разказвали, че въпросното момче с маска се е доближило към неговия блок – 96.

„ Днес Иван ми се обади по телефона от ареста и ми сподели: „ Чакам да ме пуснат”. Това му бяха думичките. Вчера са му взели пръстови отпечатъци и са му създали фотография, само че не знаем за какво. Той споделя, че не килърът, че е различен. Нищо не знаем за делото, в незнание сме”, сподели още майката на Иван – Донка.

Припомняме, че 11-годишната Никол Йончева бе прободена смъртоносно във врата в асансьора на вх. Б на бл. 108 в к-с „ Меден рудник”, като от прокуратурата са безапелационни, че има доказателства, уличаващи 15-годишния Иван Иванов. Според информация на БургасИНФО, една от аргументите, отприщили гнева на момчето е, че той е опитал да целуне Никол, само че тя се възпротивила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР