40 часа след драматичния инцидент с опожарения ферибот в Йонийско

...
40 часа след драматичния инцидент с опожарения ферибот в Йонийско
Коментари Харесай

Спасен от горящия ферибот българин: Щастлив съм

40 часа след трагичния случай с опожарения ферибот в Йонийско море се завърна първата група избавени български водачи на тирове. Те минаха през границата на Кулата през вчерашния ден вечерта, малко преди 19 ч.

На пункта ги очакваше представител на пловдивската компания с рейс, който да ги закара до Петрич, а оттова към разнообразни точни на страната.

„ Ами добре сме да ти кажа, да благодарим на Господ, че сме живи. Камионите ни, че изгоряха и всичко изгоря в тях багажи, персонални карти и документи нищо не може да кажеш “, споделя Димо Димов.

„ Представете си един огнен смут, да сте заобиколени и под вас, под краката ви да има вода без да знаете, какъв брой е дълбоко… по какъв начин ще се чувствате. Благодарни сме, че сме живи и здрави! “, разяснява Румен.

Повечето настояват, че фериботът е бил в неприятно положение.

Сред избавените е Ангел Лучков от Разлог. „ Щастлив съм, че съм у дома при брачната половинка и всичко завърши добре “, споделя мъжът.

Съпругата му Мария Лучкова признава, че е била доста обезпокоена, откакто е схванала за случая и в напрежение е очаквала позвъняване от Ангел.

По думите на мъжа избавителната интервенция е била добре проведена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР