4-звезден хотел в Разлог посреща гостите си с мухъл и

...
4-звезден хотел в Разлог посреща гостите си с мухъл и
Коментари Харесай

Наш луксозен хотел посреща гостите си с мухъл и рушащи се стени

 4-звезден хотел в Разлог посреща гостите си с плесен и рушащи се стени, леден басейн, остаряла храна и неотопляем детски ъгъл. Сигналът доближи до редакцията на Lupa.bg от недоволни клиенти, алармирали за протичащото се в почивната база и Комисията за отбрана на потребителите преди началото на дейния зимен сезон. 

Става въпрос за хотел " 3 планини ", който се стопанисва от софиянци и към този момент няколко години е измежду най-предпочитаните от нашенци и чужденци за отмора край топ ски пистите ни. За страдание обаче ремонт очевидно скоро не е юридически и базата стремително се разрушава. Коридорите към спа зоната и басейна били ледени даже при позитивни температури на открито, а децата, за които имало категорично споменат ъгъл към офертите, били принудени да си играят в мръсно, влажно мазе, без каквото и да е отопление. Всичките играчки разполагаем там били счупени, стените - надраскани от предходни дребни гостенчета на хотела, а килимът бил напоен с миризми, косми и остарели петна от незнайни разлети консистенции. 

Самият басейн пък бил леден, макар обещанията за топла вода. А храната се приготвяла от огризки от предходния ден - честа процедура на хотелиерите у нас. Справка в страниците въз основата в Разлог уточни, че цените там са апокрифни, не се откриват и може да се направи инспекция само по телефон.

За сметка на това " офертите " за коледните и новогодишните празници са известни от дълго време - студио от 45 кв. м. за 3 нощувки се " продава " с новогодишна вечеря и диджей против " скромните " 900 лв.. Допълнително се начисляват суми за халати и чехли, а късното овакантяване се таксува по 5 лв. на час. Децата даже под 12-годишна възраст не са освободена от заплащане, макар международните практики. 

Редакцията ни се свърза с хотела, откъдето общителна служителка ни препрати за диалог с шефката и притежател на хотела Ива Бърдарева. Тя обаче не пожела да разяснява рушащата се постройка и съществуването на плесен по стените.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР