4 в 1! Това съчетава с много усилия и себераздаване

...
4 в 1! Това съчетава с много усилия и себераздаване
Коментари Харесай

4 в 1! „Гласът на България” Жаклин Таракчи се разкъсва между школо, Цитиридис, бал и курсове

4 в 1! Това съчетава с доста старания и себераздаване победителката в „ Гласът на България " Жаклин Таракчи.



В петък вечер красивата госпожица, която завоюва сърцата на жури, аудитория и фенове в музикалния формат , прави своя дебют като певица в бенда на " Шоуто на Николаос Цитиридис “, което ще се излъчва всеки петък от 22 ч. по Би Ти Ви.

Сутрин ще бъда на учебно заведение, следобяд стартират подготовките за шоуто, а вечерта е ефирът. Паралелно с това се приготвям за кандидатстудентски изпити по логика на психиката и приготвям абитуриентския си бал. Програмата ми е доста динамична, само че ми е хубаво и приповдигнато. Нямам самообладание към този момент! ”, описа пред  „ България Днес ” Таракчи, която мечтае да огледа след няколко години обратно във времето и да види, че е основала изкуство, което лекува души.

11 следващи години Жаклин приключва класевете с цялостно отличие. Подобни са изгледите и в последните акомпанименти на последната образователна година. Така Жаки ще направи 12 от 12 с цялостно 6.

За сметка на това зрелостничката към момента не е купила балната си рокля. Нещо, което ще остане за последния миг най-вероятно. „ С класа ще се съберем в една огромните столични зали, след което в заведение, а през лятото с огромна част от моите съученици ще отидем на море. Предпочитам екскурзия, от която да останат хубави мемоари “, описа Жаклин.

„ Щастлива съм да бъда част от екипа на обичаното ми телевизионно шоу , което и като фен доста обичам. След успеха ми в „ Гласът на България ” да бъда част от „ Шоуто на Николаос  Цитиридис " е нова и страхотна опция за мен. Това е огромна отговорност и предизвикателство, а имам вяра, че ще бъде и доста занимателно ”, споделя още младата изпълнителка, а кастингите на новия сезон на „ Гласът на България ” към този момент са дейни на уеб страницата на предаването glasat.btv.bg.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР