4-то тяло е намерено в експлодирала къща в Ню Джърси; 2 ранени деца бяха спасени от цивилни

...
БУЕНА, Ню Джърси (AP) — Тялото на четвърта жертва беше
Коментари Харесай

БУЕНА, Ню Джърси (AP) — Тялото на четвърта жертва беше открито след експлозия и пожар, които унищожиха къща в Ню Джърси и раниха сериозно две деца, които бяха извадени от пожарът е от цивилни, съобщиха властите.

Причината за експлозията в четвъртък сутринта в Буена, на около 40 мили (70 километра) югоизточно от Филаделфия, се разследва. Тя нанесе щети на няколко близки домове, но не се съобщава за други наранявания.

Властите по-рано казаха, че вероятно в къщата по това време има двама мъже на възраст 52 и 73 години и две деца, 2-годишно дете. голямо момче и момиченце на 3г. 1-годишно момиче и 16-годишно момиче, извадени от огъня от цивилни, бяха откарани със самолет в болница във Филаделфия, където бебето е в критично състояние, а тийнейджърът е стабилен, каза полицията.

Властите не съобщават имената на жертвите, нито казват дали са свързани.

Трима от четирима изчезнали бяха открити мъртви сред развалините до 20:00 часа. Четвъртък, съобщи полицията на град Франклин. Тялото на четвъртата жертва е открито около 14 часа. Петък в основата на изгорялата конструкция.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР