4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил,

...
4 слънчев ден – Ден на Небесният войн (Архангел Михаил,
Коментари Харесай

Слънчев календар – понеделник – 23 май 2022

4 безоблачен ден – Ден на Небесният войник (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата отбрана.

Тотем на деня е Снежният Барс, знак на дръзновение, увереност и достойнство.

Добър ден за начало на нови инициативи и перспективни каузи. Не е уместно време за довеждане докрай на остарели каузи. Време за осъществяване на дълга. Ден на дейните занимания и за вдишване на обмислен риск.

Ден на битката за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати. Може да помагате на заболели и възрастни хора, както на близки и познати.

Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без непотребни пристрастености и страсти, в границите на допустимото и разрешеното. Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте уязвимост и безволие пред лицето на заплахата. Смело вървете към успеха и тогава ще ви се даде щастливият късмет, кадърен да промени живота ви.

Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни надпревари и за занимания с бойни изкуства. Добре е да се купуват и носят железни произведения и полускъпоценни камъни – те служат за отбрана.

Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да участвате в хазартни игри, защото може да останете без пари.

Диета - Не се предлага да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохола е нежелан.

Облекло – Придържайте се към розовото и аленото. Избягвайте зеленото.

Знамения – Ако намерите железни предмети, значи, че враговете ви скоро ще бъдат победени.

Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко ненужно.

Ако счупите паница и тя се разпръсне на доста дребни части, не се тормозете. Това е знак, че ще минете през тествания, от които ще излезете с чест.

Ако се намокрите под дъжда – разкритие на вашите секрети. Лош знак е срещуположен вятър.

Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете дейни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, значи, че скоро ще се избавите от това, което ви стопира. Зелена трева и въобще всякаква зеленина – горест, неуместност. Вода – злословия. Лошо е да се видите в огледало.

Числа – 15, 39, 46

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР