4 моста на Дунав мост обеща транспортният министър Николай Събев

...
4 моста на Дунав мост обеща транспортният министър Николай Събев
Коментари Харесай

Николай Събев: Ще построим още 4 моста на Дунав

4 моста на Дунав мост даде обещание транспортният министър Николай Събев в изявление пред "

Ето някои от акцентите: 

" Много от дълго време жителите недоволстват от проблемите и опашките на Дунав мост. Създадени са изискванията, помогнаха ми с хрумвания по какъв начин те могат да бъдат осъществени, видях и разновидността, при който, до момента в който вършат ремонта на моста, можем да пуснем ферибота Русе - Гюргево, който работеше 20 години и беше авариен вид за разтоварване на моста. "

  " Ние ще създадем още четири моста. Трябва да стартираме геоложки и предпроектни изследвания на вероятните евентуални места, където считаме, че би трябвало да има мостове по река Дунав. "

" Кирил и Асен като извънредно практични хора са решили, че откакто желаеме да създадем страната по-благоприятно място за живеене и за работа, би трябвало да ускорим икономическия напредък и за тях е значимо организацията на транспортната система да бъде поверена на човек, който схваща от това. "

" Освен четирите моста на Дунав Събев даде обещание да се реши и казуса с Аспаруховият мост на Варна. " Трябва да поработим доста съществено за там - до каква степен можем да му подобрим потенциала, пропускателната опция. ", сподели той.

Цялото изявление в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР