„4 Magic“ е една от най-прогресиращите момически групи. Те победиха

...
„4 Magic“ е една от най-прогресиращите момически групи. Те победиха
Коментари Харесай

Момичетата от 4 Magic направиха уникална изповед пред БЛИЦ за техните взаимоотношения

„ 4 Magic “ е една от най-прогресиращите момически групи. Те победиха в петия сезон на "Х Фактор ". Елия, Никол, Валентина и Елеонора са родом от Пловдив. Освен поп музика, извършват чудесно и българска национална музика. Групата е основана през 2014 година Името „ 4 Magic “ е измислено особено за X Factor, като преди този момент се назовават Квартет „ Магия “. Набират все по-голяма известност, а неотдавна показаха и последната си ария "Вселена ", което ни даде мотив да ги потърсим и създадем един прям диалог с тях.

- Лесно ли се сработихте и по какъв начин стигате до консенсус при взимането на решения?

Валентина: С девойките сме дружно към този момент от 5 години и постоянно сме се разбирали добре. За това време дружно сме построили огромно доверие между тях и взимането на решения е бързо и елементарно. Свикнали сме с работата в екип и знаем по какъв начин да вършим взаимни отстъпки, да се изслушваме и да одобряваме мнението на всяка една от нас.
Елеонора: Все по-лесно стигаме до консенсус. Без взаимни отстъпки в даден миг, нещата няма по какъв начин да се получат.

Четете на show.blitz.bg уникалнтаа изповед на младите девойки, които за малко време се трансфораха в обичани звезди на България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР