4 лунен ден от 09:57 часа на 21 декември до

...
4 лунен ден от 09:57 часа на 21 декември до
Коментари Харесай

Астрологичен дневен хороскоп за 21 декември 2017 година

4 лунен ден от 09:57 часа на 21 декември до 10:35 часа на 22 декември

Този ден е добър за усамотение и бездейност. Добре е да се заемем със спокойни домашни действия и безшумно да си почиваме в фамилен кръг. Това е първият от неподходящите дни – счита се за ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения, допустимо е да би трябвало да избирате сред положителното и злото, може да поискате да извършите нещо, не до такава степен положително.
Хубаво е да сте измежду природата.

Денят ще бъде с доста по-лека и спокойна сила от предходните два.

След толкоз дни изпълнени с работа и натовареност, идва време за приятни страсти.

Денят ще ни осени с доста революционни хрумвания, непрекъснато бликащи от нас, които ще успеем да осъществяваме, като ще търсим и ще се ослушваме за ексцентричното и особеното, на всички места към нас. Облегнете се на рамото и на помощта на своите другари или на колектива, в който се намирате. Там ще намерите най-голямата опора за реализацията на своите цели.

Ще имаме предпочитание да си доставим удоволствия и за всевъзможни развлечения – спектакъл, кино, концерт.

Доброто въодушевление ще ни се отрази прелестно, и ще ни зареди с доста приятни страсти и усеща.

Този ден е присъщ с ексцентрично, новаторско и съществено държание. Оригинални ще ни бъдат както дейностите, по този начин и смяната на външния ни тип, към която ще се стремим.

Денят ще бъде кондензиран със мощна и интензивна сила, която ще я усещате на всички места към вас.

Ще имате опция да се сблъскате с доста арестувани, досега, страсти, въпроси и грижи, които ще изискват от вас бързото им разрешаване.

Не се тормозете, в случай че денят ви изненада с много проблеми, те са нормални за подобен натоварен ден. Но ще имате опцията да ги решите, по тази причина не унивайте, и не се тревожете ненужно.

Не падайте духом от излизането на все нови и нови отговорности, и отговорности, на които ще би трябвало да обърнете нужното внимание и време.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване.

В сънищата могат да попадат вашите родители – анализирайте проблемите, наследени от тях и започвайте да ги решавате. Ако сънувате заплаха – бъдете изключително деликатни.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР