4-годишно дете е прието в пловдивска болница след катастрофа в

...
4-годишно дете е прието в пловдивска болница след катастрофа в
Коментари Харесай

4-годишно дете е с опасност за живота след катастрофа край Пловдив

4-годишно дете е признато в пловдивска болница след злополука в село Милево. Състоянието му е тежко и е с заплаха за живота, оповестиха от полицията.

По първични данни към 10,40 ч. в понеделник то изскочило ненадейно на улицата и било ударено от преминаващ микробус " Форд ", чийто 61-годишен лидер не е показал задоволително внимание към уязвимия участник в придвижването. Причините и събитията към пътния случай се проверяват в районното ръководство в Асеновград.

С заплаха за живота е и 73-годишен велосипедист, потърпевш през вчерашния ден на източния обходен път на Пловдив. Сигналът е получен в полицията към 16,30 ч. Възрастният колоездач излязъл ненадейно на пътното платно от аграрен парцел край пътен възел " Скобелева майка " и бил блъснат от движещ се с преимущество лек автомобил БМВ. Пострадалият е превозен в болница в сериозно положение, лекарите се борят за живота му. Пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на 19-годишната лидерка на колата са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР