4-годишно дете е било спасено, след падане в плувния басейн

...
4-годишно дете е било спасено, след падане в плувния басейн
Коментари Харесай

4-годишно дете е било спасено, след падане в басейна на комплекс С.И.Л.А

4-годишно дете е било избавено, след рухване в плувния басейн на комплекс С.И.Л.А, научи TrafficNews. Инцидентът е станал във вторник, минути след началото на груповите тренировки. По неразбираеми аргументи детето се е оказало в крайния кулоар на басейна без защитни средства - плувки на ръцете или пояс. Било е видяно от татко на друго дете, който се развикал за помощ. Единият от треньорите скочил и извадил детето, което било нагълтало вода. Оказана му е първа помощ и малчуганът бързо се съвзел.

На място са пристигнали кола за спешна помощ и полиция. Според очевидци, в басейна е имало две групи от 24 деца на възраст от 8 месеца до 4 години. С тях са се занимавали двама треньори.

Репортер на TrafficNews се свърза с шефа на комплекса Денис Димитров, който съобщи, че " няма проблем и чиновниците са спазили цялата процедура ". " Разтоваряхме с родителите на детето, изяснихме обстановката ", сподели Димитров. Той отхвърли коментар на въпроса дали двама треньори могат да се оправят с 24 дребни деца, които към момента не могат да плуват.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР