4-годишната Виолета Джамбазова, която страда от агресивен мозъчен тумор, продължава

...
4-годишната Виолета Джамбазова, която страда от агресивен мозъчен тумор, продължава
Коментари Харесай

4-годишната Виолета, която е с мозъчен тумор, продължава терапията! Отново се нуждае от помощта ни

4-годишната Виолета Джамбазова, която страда от нападателен мозъчен израстък, продължава лечението си и още веднъж се нуждае от помощта ни.

До момента момиченцето е минало две тежки интервенции и химиотерапия. Семейството живее и работи в Гърция. В локална болница е сложена и тежката диагноза, откакто момиченцето получава пристъп. Следват година и половина интервенции, като лекарите не дават огромни шансове на детето.

Нова вяра дават от истанбулска болница, където Виолета е призната и минава през първия курс на лекуването. От няколко дни дребната героиня даже прави придвижвания с ръчичка и крачета, което не се е случвало до момента. На 7 януари 2022 година Вили минава през проучвания и скенер, които демонстрират резултат от лекуването, само че все пак дребното момиченце не се усеща доста добре.

За да не се прави огромна пауза сред терапиите, започва и втората. Лечението обаче е скъпо. Общата цена на лечението е 51 500 $ – сума, която е непостижима за фамилията.

Затова в обществените мрежи е проведена акция в поддръжка на Виолета, като задачата е да се съберат както оставащите средства за лекуването в Истанбул, по този начин и за отговорностите към гръцката клиника, които все още са към 30.000€.

В групата, основана в поддръжка на Вили ( има проведен базар, в който са се присъединили както хора, даряващи своите персонални движимости, по този начин и доста създатели от групата “Хендмейд България” с невероятните си произведения.

Всеки, който желае да помогне, може да подари средства и посредством дарителска сметка:

BG37UNCR7000152470699 /Виолета Светлинова Джамбазова/

PayPal: [email protected]

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР