4-годишната Велиана Велиславова Илиева е дете, което преди една година

...
4-годишната Велиана Велиславова Илиева е дете, което преди една година
Коментари Харесай

Зов за помощ!: 4-годишната дъщеря на лесовъд се бори за живота си

4-годишната Велиана Велиславова Илиева е дете, което преди една година се среща с болката. Тогава излиза наяве, че има израстък. Точната диагноза е " Тумор на Виумс ". Веднага е направена интервенция и е отхвърлен единият бъбрек дружно с голям израстък - 25 см.

Само 3 месеца след приключването на химиотерапията подлият израстък се появява на другия бъбрек. Направена е втора интервенция, туморът е отстранен, само че на хистологията излиза, че и хубавичко тъкан е с ракови кафези.

Предстои й тежка хирургична намеса - трансплантация на бъбрек.

Необходимата сума е непостижима за фамилията. Колегите на бащата на Вели - Велислав, управлението и всички чиновници на Търговско предприятие " ДГС Белово ", събират дарения, които дават за идната интервенция. От Югозападното държавно дружество също отпускат средства. В акцията се включват и други държавни горски и ловни стопанства в обсега на ЮЗДП.

" Обръщаме се към всички хора, с молба и вяра, че на прага на един от най-значимите дни в Християнския календар - Великден, ще отворите сърцата си и ще помогнем дружно на Вели. Да има детство и бъдеще! Да подадем ръка! Да помогнем на едно малко слънчице да живее! Да помогнем на едни родители да се радват на детето си! Благодарим от сърце! ", приканиха от приканиха от горското дружество.

Банкова сметка:

IBAN BG12CECB979010G4492500

Титуляр: Анна Петрова Миткова - майка

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР