4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен

...
4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен
Коментари Харесай

Бившата на Трифонов: Кой беше тоя Слави?

4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен у нас, неналичието на първокласния живот, който й осигуряваше Дългия, се е отразила пагубно върху визията й. От блясъка и суетата на кръшната балерина, през днешния ден няма и помен, написа " Уикенд “.

Мартина очевидно е погрозняла, напълняла е и се е състарила с 10 години. Покрай грижите за мъжа си Николай Колев-Коко, двете им деца и общия им бизнес, варненката нямала никакво време да обърне внимание на външния си тип. Логично, се е позанемарила много. Докато беше гадже на Слави, Мартина бе в топ форма и предизвикваше злоба със стройната си фигура.

Лъскавият празен живот на любовница на един от най-богатите и авторитетни хора в България обаче по никакъв начин не й липсвал. Днес Мартина се чувствала щастлива с боксьора Коко. Всеки път, когато познати и другари зачекнели тематиката за връзката й с Трифонов, Мартина очевидно се изнервяла и отрязвала любопитните въпроси с репликата: " Кой Слави? ". После добавяла, че го е изтрила от живота си и като че ли любовта им в никакъв случай не се е случвала.

" Работих над 10 години в " Шоуто на Слави " и бях в ефир всеки работен ден, затова трябваше да съм с тежък ефирен грим всеки ден. Това е огромно тестване за всяка кожа и изисква съществено професионално отношение и ежедневни грижи. Моята кожа, обаче, се оказа извънредно сензитивна и непонасяща никаква козметика. Имах опцията да тествам артикули за грижа за кожата от целия свят. Кожата ми имаше нетърпимост към всички ", изяснява някогашната балерина.

След като персонално се убедила в качествата на био козметиката от Мъртво море, тя сама се свързала с производителите и получила правата да продава продуктите им в страната. Така Мартина сполучливо съчетавала майчинството си с новите бизнес инициативи.

След като стана ясно, че варненката е заменила известния водещ и милионер Трифонов с нормално момче, мнозина не проумяваха с какво я е спечелил татуираният състезател. Освен с физиката и младостта си, Коко привлякъл Мартина най-много с отношението си към нея. Двамата се срещнали преди 4 години, когато някогашната балерина се записала на бокс. Колев започнал да я тренира и още от първия ден сред тях прехвръкнали любовни искри. Не след дълго нещата стигнали по-далеч, а измъчвана от гузна съвест, Мартина решила да зареже тренировките.

Коко обаче оставил прочувствено обръщение за нея във фейсбук и съумял да я разчувства. Така везната се наклонила вечно в интерес на боксьора. 36-годишният състезател я спечелил с благия си темперамент и сантиментална душа – нещо, което както е известно, е непознато на Слави. Всички знаят за тежкия темперамент на гологлавия водещ, поради който с Мартина имали диви кавги. 

" С времето човек схваща тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И схваща, че да е в нечие легло, не значи обич. И стартира да схваща, че целувките не са контракти. Подаръците не са обещания. След време разбираш, че да бъдеш с някой, заради това, че ти предлага хубаво бъдеще, значи че рано или късно ще искаш да се върнеш към своето минало ", философства сантименталният Коко. Няколко дни след сантименталното му обръщение в интернет Мартина напуща Слави и избра да е с него.

Любовта сред танцьорката и учиндолеца пламнала още през 2008 година, близо 2 години откакто тя е в екипа на шоуто. По това време балерината не изпъквала нито с хубост, нито с някакви специфични благоприятни условия измежду останалите девойки от балета. Малко по малко Мартина станала тарторка в танцувалния състав, измествайки по-старите си колежки. Изведнъж почнала да води петзвезден метод на живот. Танцьорката запълвала свободното си време с дълги турове по моловете и съвсем нямало случай, в който да не се прибере с цялостни торби вкъщи.

6 години Мартина чакала шоуменът да се ожени за нея. Макар че говорел за брак, нежеланието му да се обвърже съществено, най-после отблъснало танцьорката и тя потърсила щастието другаде.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР