4 години след като натири любовницата си жена, Мис България

...
4 години след като натири любовницата си жена, Мис България
Коментари Харесай

„Мис България” смени любовницата си Деси Солджъра с прасе

4 години откакто натири любовницата си жена, „ Мис България ” 1997 Симона Величкова заживя с необикновен домакински любим - прасе, научи HotArena. Преди време синеоката хубавица шашна целия хайлайф, като се отдръпна от светската шумотевица в ловешкото село Ъглен. Там една от най-красивите българки живееше с може би най-известната лесбийка у нас – колоритната Десислава Петрова-Солджъра. 

„ Когато се случи – любовта ни с Деси, го споделих първо със себе си. После с хората, които директно ги касае. Не си падам по дами, а по хора. Никога до този миг не бях имала влечине към човек от моя пол. Но ето, с Деси се влюбихме неистово ”, искрено признаваше Величкова. Шокиращ за доста хора бе и фактът, че по време на гей парада през 2013 година, Симона обществено предложи брак на Солджъра. Еднополовата идилия на двете дами завършила безславно и всяка от тях поела по своя път. Деси се върнала в столицата, където продължава да се бори за правата на хомосексуалните хора - нещо, което цялостен живот е правила, а Симона останала да живее измежду природата в живописното селце. За разлика от доста хора, които мечтаят да прекарат старините си на мира в някое село, още от дете синеоката хубавица желала да живее на село, най-много поради спомените, които имала от ваканциите при баба и дядо. 

През пролетта на 2017 година Симона се сдобила с ексцентричен подарък –черно-бяло декоративно прасенце, което кръстила Йода. Миската го отгледала от бебе и го хранела с изкуствено мляко с пипета. Грухтящият й домакински любим спял в едно легло с нея, а до момента в който порастне, през деня Симона го разнасяла в джоба на жилетката си. Прасенцето, което сякаш било мини порода и трябвало да наддаде най-много до 5 кг, имало забележителен вкус и последователно почнало да наддава на тегло. 
„ Когато ми подариха Йода, ми споделиха, че ще е микро прасе и постоянно ще си е мъниче ”, споделя Симона. 3 години по-късно, за нейна изненада, дребният й домакински любим се трансформирал в голям шопар. Въпреки че тежестта на Йода доста надвишавало това на нежната си господарка, то обичало да се въргаля в постелята й. Освен че бил пословично чист, занимателният Йода бил и много интелигентен. Той изпълнявал команди като „ седни ”, „ легни ” и „ дай копитце ”.

Симона Величкова признава, че е щастлива и на този стадий не търси сътрудник – нито мъж, нито жена. Според мълвата, тя мъчно се възстановила след житейска драма. Симона спечелила състезанието в последното шоу, проведено от Васил Папазов преди да бъде показно разстрелян. Тъй като нямала навършени 17 години, миската била декласирана от присъединяване в „ Мис Свят ”. Веднага след състезанието известна фешън мениджърка на име Мария се пробвала да я продаде за продажница в Турция. Едва се измъкнала от хотела, в който я заключили, и с доста инциденти съумяла да се добере до България.

Още при започване на връзката им, Симона и Деси решили да стартират живота си на чисто. Избрали да се открият в село Ъглен, надалеч от София, клюките, сплетните и суетата на огромния град. Купили си остаряла къща в селото и за 2 години, с двете си ръце, трансформирали постройката в нова постройка, в която делели един покрив и едно легло. Когато Деси я целунала за първи път, тя била леко смутена, само че същински щастлива. 
Първият човек, на който споделила на сутринта, бил бащата на щерка й. Той се засмял и въобще не й повярвал. Казал, че това е някаква моментна полуда и няма да продължи повече от 3 месеца. Бившият й брачен партньор въпреки всичко приел с схващане обстановката и даже бил първият, който им оказал помощ да ремонтират къщата. „ Той е интелегентен човек. Просто искаше да съм щастлива. Беше му мъчно да го одобри, само че се пребори с предразсъдъците ”, спомня си красивата миска.

Мястото, както и целият план получават името „ Оставаме ”, което е запазена марка. Симона трансформирала къщата в хостел и съумяла да съживи живота в селото толкоз, че локалните хора се чудели за какво още не е препоръчана за кмет. 24 деца посещавали детската градина в Ъглен, към 70 хлапета учели в близките учебни заведения. Последното школо в Ъглен била затворено преди 11 години, по тази причина Симона мечтаела да го възвърне или да построи ново учебно заведение. 
Всички дечурлига в селото обичали да се събират в дома на Симона, с цел да майсторят всевъзможни неща за творене. В двора й има и сцена, на която се вършат концерти и други детски представления. Величкова се грижела за многобойни животни. Освен кучета и котки, в двора на къщата й щъкали козички, овце, кончета, зайци, магаре, кокошки и обичаният й Йода, написа `Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР