4 години без книжка и 4000 лева глоба грозят шофьора,

...
4 години без книжка и 4000 лева глоба грозят шофьора,
Коментари Харесай

4 години без книжка и 4000 лева глоба за шофьора, помлял девет коли в София

4 години без брошура и 4000 лв. санкция грозят водача, който нощес помля девет коли на столичен паркинг  в  квартал " Стрелбище ". Той е отказал проби за алкохол и опиати. Написани са му два акта за двата отхвърли. 

Инцидентът е станал нощес към 22:30 часа на паркинг пред жилищна постройка. Мъжът помел с джипа си 9 паркирани коли. Според живущите в блока, които са очевидци на случката, водачът е бил в несъответстващо положение.

На място са пристигнали служители на реда, които са арестували водача. 

" Намерих моя автомобил притиснат сред два вследствие от удара, породен от водач във забележими нетрезво положение. Беше нападателен, заплашваше. Доколкото разбрах, полицаите са намерили и оръжие в автомобила му, с което той е заплашвал, че ще убие всички. Един комшия се е прибирал в блока и е видял маневрите на лидера и го е спрял с персоналния си автомобил, другояче е щял да продължи по пътя си ", каза Кирил Елшишки пред bgonair.bg.

Потрошените коли към този момент са изтеглени, на място има следи от счупени стъкла и стопове. Потърпевшите ще разчитат на застраховките за покриване на вредите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР