4 души се удавиха само за два дни по Южното

...
4 души се удавиха само за два дни по Южното
Коментари Харесай

Морето изхвърля трупове - 4 за 2 дни

4 души се удавиха единствено за два дни по Южното Черноморие. Черната статистика е поради мъртвото неспокойствие, което бушува от началото на август и всеки ден взима жертви.

Последният мъртвец, който морето изхвърли, е на Северния плаж в Бургас. Удавникът е мъж на 50-55 година, поддържан, с бяла брада на катинарче, който не е разпознат. Бил гол, единствено по риза, татуиран - с котва и надпис SOS на едната ръка и рицар на другата. Морето го изхвърлило в региона сред двете нощни заведения " Сакса Бийч " и " Феймъс ". При огледа не били разкрили следи от принуждение и служителите на реда допускат, че се е удавил в бурното море.

От три дни на бургаския плаж се вее червен байрак, а спасителите не подвиват крайник да вадят летовници от водата. На места вълните доближават 3 метра, заляли са половината плажна линия, а мъртвото неспокойствие крепко дърпа във вътрешността в морето. Същото състояние и на другите плажове по Южното Черноморие, където от заран до към този момент се чуват свирки на спасители.

Първият от четирите натрупа бе изваден на южния плаж в Слънчев бряг в петък. Той е на мъж, чийто идентичност не е открита. Бил на възраст сред 50-60 година, 160 см. висок, бял със светла коса и мрачен бански.

От полицията пуснаха в детайли изложение на двамата удавници, с цел да бъдат разпознати от близки или другари.

Същия ден по здрач в Приморско се удави и 24-годишен молдовски екскурзиант, влезнал да се къпе в 19,50 ч. Въпреки че приятелите му се втурнали да го вадят, мъжът се скрил от очите им. Час по-късно трупът се появил на два метра от брега, само че мъртвото неспокойствие го задърпало във вътрешността, а морето го изхвърли едвам през днешния ден сутринта.

Пак в Приморско морето взе втора жертва - мъж на 27 години от Пловдив, който се удави в събота пред очите на брат си близнак. Трагедията се разиграла на южния плаж, когато двамата влезнали да се къпят, само че сулуганът ги задърпал във вътрешността. Спасителите съумели да извадят единия мъж, само че втория - Петър Найденов, бил отмъкнат във вътрешността в морето от мъртвото неспокойствие. Час и половина по-късно вълните изхвърлили натрупа на 300-400 метра от мястото, където влезнал да се къпе. Това е вторият случая на удавени братя от Пловдив за този сезон. Първият бе при започване на юни на плажа в Поморие. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР