4 800 лв. са даренията за каузата на Искам бебе“

...
4 800 лв. са даренията за каузата на Искам бебе“
Коментари Харесай

4 800 лв. събраха с благотворителен концерт за каузата...

4 800 лева са даренията за идеята на „ Искам бебе “ от продажбата на предложения за благотворителния концерт на групи за хора „ Тракия “ към димитровградското читалище „ Христо Ботев-1902 “. 10 години от основаването им бяха маркирани с концерта в препълнената спортната зала " Младост " в Димитровград нощес.

Над 100 танцьори от трите групи за национални хора " Тракия " обагриха сцената с красивите си носии и разнородни танци от всички фолклорни области на страната. Те разпространяваха Димитровград и фолклора ни с отличното си показване в предаването по Българска национална телевизия " Надиграй ме ". Ръководителят и създателят на школата Ирина Костадинова-Николова беше почетена от своите ученици със моден подарък напомнящ за нейното семейство и пожелания и дребния и наследник да тръгне по пътя на танците и песните. Читалище " Христо Ботев " и различен път се е включвало в благотворителни дела, единствено до преди седмици там се събираха бутилки с пластмасови капачки, които отидоха за лекуването на болен димитровградчанин.

Координаторът на „ Искам бебе “ в Димитровград Антоанета Стефанова благодари на всички, като регистрира и помощта на кмета Иво Димов, който също бе в залата за благотворителния концерт.

Събраните средства ще бъдат дарени за две двойки с репродуктивни проблеми от община Димитровград. Те бяха в залата, само че не пожелаха да бъдат показани, тъй като се страмуваха да излезнат пред стотиците фенове в нея.

По-късно през днешния ден уредниците ще оповестят и сумата, събрана в дарителските кутии по време на концерта нощес.

В спектакълът се включи и танцовия състав " Ритъм " с началник Христина Костадинова.

Тази вечер в поддръжка на благородната идея ще има още веднъж благотворителен концерт на националната певица Анка Делчева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР