39-то издание на Международното туристическо изложение бе открито днес в

...
39-то издание на Международното туристическо изложение бе открито днес в
Коментари Харесай

Министърът на туризма разгледа щанда на Община Видин на изложението Ваканция & СПА

39-то издание на Международното туристическо ревю бе намерено през днешния ден в Интер Експо Център – София. То се организира под егидата на Министерството на туризма и ще продължи до 17 февруари. Форумът е под наслов „ Динамика и доверие “.



На откриването на влиятелното ревю участва и заместник-кметът на Община Видин по филантропични действия и обществена политика Борислава Борисова.

Изложбеният щанд на Общината тази година още веднъж впечатлява със своята забавна визия. На него се спря и министърът на туризма Илин Димитров, който беседва с представителите на Община Видин.

Заместник-кметът му връчи дарове и рекламни брошури за забележителностите на старопрестолния град. Видинския павилион разгледаха и някогашните министри на туризма Николина Ангелкова и Христо Проданов.



Посетителите на форума могат да получат на щанда разнообразни рекламни материали, каталози, туристически карти, албуми за Видин с богати илюстрации, календари и сувенири.

Рекламен видеоклип за дунавския град демонстрира историческото завещание и културните монументи. Специално внимание в него е отделено на фестивалите, проведени от Община Видин през цялата година, които притеглят поданици и посетители на туристическата дестинация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР