39-годишният велосипедист, който в понеделник почина в болница, след като

...
39-годишният велосипедист, който в понеделник почина в болница, след като
Коментари Харесай

Варна на протест за убития на пътя балетист, майка му няма пари да го погребе!

39-годишният велосипедист, който в понеделник умря в болница, откакто беше блъснат от БМВ до морската градина край Летния спектакъл във Варна, е Мартин Чикалов - надарен балетист от Държавна опера - Варна.

Негови близки написаха във Facebook, че фамилията му няма нужните средства, с цел да изпрати детето си в последния му път. Заради това на входа на Операта, до защитата, е сложена кутия за събиране на средства за погребението.

По данни на полицията варненско BMW помело велосипедиста, а водачът избягал, мака.р че е имало доста очевидци, които са снимали Автомобилът е открит със счупено предно стъкло от конфликта с младия мъж. Няма данни полицията да е задържала шофьора-убиец. По случая е формирано авансово произвеждане против незнаен причинител.

Вълна от неодобрение се надигна във Варна след гибелта на велосипедиста. В града се готви митинг поради трагичния случай с балетиста от Държавната опера Мартин Чикалов. По непотвърдена информация водачът се е предал самичък в полицията към 24 часа след злополуката, съобщи Нова тв.

Жертвата ще бъде заровена в сряда, а негови другари и сътрудници се събират на протестно шествие против войната по пътищата. Сборният пункт е пред общината във Варна.

Във вторник вечер, на автомагистрала „ Черно море”, кола удари и различен велосипедист. 61-годишният мъж се бори за живота си в болница.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР