39-годишният Петър М. от Бургас, който беше открит в спалнята

...
39-годишният Петър М. от Бургас, който беше открит в спалнята
Коментари Харесай

Източник от следствието: Свръхоргазъм е причинил мъчителната смърт на бизнесмена Петър

39-годишният Петър М. от Бургас, който беше открит в спалнята си мъртъв – със завързани ръце и крайници с кожени каишки и измежду куп аксесоари за разкрепостен секс, задушен с пластмасово топче в гърлото, привързано с примка за врата, не е бил в компания с различен човек, написа Флагман бг.

Смъртта е настъпила в резултат на практикуването на изключително рискова полова техника, известна като „ еротична асфиксия” (задушаване), водеща до последна възбуденост и еуфория.

Практикуващите я настояват, че оргазмът, до който се доближава при ограничение на притока на въздух към белия дроб, не можел да се съпостави с никакво друго полово наслаждение. Особено предизвикателна за половите фанатици е автоеротичната асфиксия, която се опитва главно от мъже.

Много постоянно тази процедура води до самоубийство, тъй като не може да се управлява какъв брой тъкмо е минимумът от въздух, който би трябвало да се подава през гърлото и носа, с цел да не се понижава удоволствието.

По случая с Петър М. – процъфтяващ предприемач, със личен сервиз за полагане на затъмняващо фолио на автомобилни стъкла, прочут като един от най-хубавите майстори в района, е формирано в късния следобяд през вчерашния ден досъдебно произвеждане.

До този миг не са събрани данни за осъществено ликвидиране. Криминалистите са анализирали стотици фрагменти след огледа в спалнята с натрупа, заварен в извънредно положение. Взети са проби за експертиза на биологично наличие от различен човек.

„ Засега се стопираме на главната версия за причиняване на гибел по несъобразителност. Това е самобитно самоубийство при упражняване на една от разновидностите на секса – фетишизма – еротично самозадушаване”, сподели източник от следствието.

Аутопсията също потвърждава, че липсват данни за принуждение от различен човек. Не може да се уточни точният час на настъпването на гибелта.

Майката на Петър – 69-годишната Таня М. се е натъкнала на натрупа му в 08:45 часа през вчерашния ден. Тя отворила вратата на спалнята му, откакто той не се появил на закуска малко след 07 часа, с цел да отиде на работа.

Жената и синът й живеели в унаследен апартамент от 120 кв.м в известния жилищен блок „ Народен юмрук”. Тя свидетелства, че вечерта двамата са си легнали – всеки в своята стая, малко след 22 часа. Входната врата е била заключена от вътрешната страна. Петър не е казвал, че чака посетители. Сутринта вратата си стояла заключена от вътрешната страна.

Пералнята през нощта е работела и майката не е чула необикновени звуци. Нещо повече – инспекция на телефонните диалози и известия в мобилното устройство на Петър демонстрира, че той не е контактувал с никого същата вечер, с цел да се наложи да бъде разпитван някого като евентуален посетител. Приятели от близкото му обграждане споделят, че той не е човек с хомосексуални пристрастености, в противен случай – падал си по дами, споделял е, че няма нищо срещу да опитва в леглото.

Топчето, с което се е задушил, е било на верижка към кожена каишка на врата, която също е била пристегната – както кожените каишки на глезените и китките му. Това не било неизпълнима техника за фенове на рискови чувства, изключително когато става въпрос за еротична асфиксия.

По сходен метод – свършвайки, до момента в който умира, откри гибелта си брачният партньор Николай Димов на печално известната Мисис България Анита Мейзер, с тази разлика, че тя е била очевидец, до момента в който той самичък е пристягал свинската опашка на врата си.

Мейзер се е намесила едвам когато е схванала, че мощната му ерекция, водеща към нескончаем оргазъм, към този момент е провокирала сериозен мозъчен кислороден апетит и той умира.

Било е прекомерно късно и невероятно да среже свинските опашки с ножица. Така е станала очевидец на мъчителната му за наблюдаване гибел, той обаче е бил в безсъзнание и съгласно множеството му „ колеги” по упражняване на този тип секс – в нирвана.

Навлизането в асфиксия (задушаване) води неизбежно до гибел при самозавързани в домовете им и изрично не се предлага за упражняване без умел сътрудник.

Такъв, за жалост, се оказва казусът с Петър М., прочут след приятелите и клиентите си като Петьо Фолиото - направил задоволително пари с труда и гения си, разполагащ с хубаво жилище и с благоприятни условия да има всевъзможни и колкото си изиска дами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР