39-годишният Кристиян Тодоров е загиналият в жестоката катастрофа в джип

...
39-годишният Кристиян Тодоров е загиналият в жестоката катастрофа в джип
Коментари Харесай

Ясна поляна плаче! Разбра се кой е младият баща, загинал снощи край Ахтопол

39-годишният Кристиян Тодоров е починалият в жестоката злополука в джип БМВ късно нощес на пътя „ Царево – Ахтопол”. Само след три дни той щял да чества рожден ден и възнамерявал да събере най-близките си другари и родственици, написа "Флагман ".

Жителите на Ясна поляна са шокирани от нещастието, защото Кристиян бил един от най-лъчезарните, работливи и отдадени на фамилията си млади мъже в селото. Бил роден и израснал в Бродилово, откъдето е татко му, само че преди няколко години останал без работа и се преместил в Ясна поляна – родното село на майка му.

Кметът на Ясна поляна Георги Полихронов към момента не може да повярва, че младият мъж е умрял. „ Кристиян работеше при мен като строителен служащ, доста хубаво момче, доста дружелюбно и кротко. Има две дребни деца и брачна половинка, прелестно семейство”, сподели пред наш кореспондент кметът.

Вчера Кристиян е пътувал за Ахтопол дружно със собствен другар, само че на изострен завой след завода за пластмаса е станала злополуката, защото джипът е навлязъл в него с несъобразена скорост.

41-годишният предприемач Стоян Петков бил зад кормилото. В момента той е настанен за лекуване в УМБАЛ-Бургас с фрактура на четири ребра от лявата страна на гръдния панер, без заплаха за живота.

Стоян също живеел в Ясна поляна и имал дребен бизнес с дърводобив. Притежавал тир и няколко камиона за дърва. Въпреки че живеел в Ясна поляна, той имал парцели и в Приморско и непрекъснатият му адрес бил там. Стоян също има две дребни деца, а брат му е служител на реда.

Веднага след нещастието му е взета кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Катастрофата стана към 21.20 часа нощес. Поради придвижване с несъобразена с характера на пътя скорост в изискванията на десен завой, джипът катастрофира, преобръщайки се от лявата страна на пътното платно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР