39-годишният хасковлия Емил Аспарухов Христов, известен повече в хасковския ъндърграунд

...
39-годишният хасковлия Емил Аспарухов Христов, известен повече в хасковския ъндърграунд
Коментари Харесай

Горещо за българската екзекуция в Лондон: Eмо Фешъна убил Митьо Жабата заради наркотици

39-годишният хасковлия Емил Аспарухов Христов, прочут повече в хасковския ъндърграунд като Емо Фешъна е пробол 10 години по-младия от него Митко Жабата в Лондон откакто двамата са се скарали и сбили за пари и амфетамини, написа " Монитор ".

Кървавата драма се разигра на тихата лондонска улица „ Шерард Роуд “ в квартал „ Манор Парк “ към 15 часа на 20-и август т.г. Емо Фешъна е задржан за убийството от лондонската полиция няколко часа след откриването на натрупа на Жабата. Истинското име на жертвата е Димитър Петров, 29-годишен, също част от сенчестия свят на Хасково. В крими средите той е прочут с изключение на като Жабата и с прякора Черния.

На 22-ри август против Фешъна е повдигнато обвиняване и се е изправил пред лондонски съд в първо съвещание по делото му. Според формалните данни на британската полиция двамата мъже са се били и клали с ножове, като по тялото на килъра също има следи от прорезни и прободни рани.

От полицията в Хасково обявиха, че лондонските им сътрудници са търсили подпомагане по случая за търсене на роднините за убития мъж.

И двамата хасковлии са имали купища преписки и регистрации в полицията за обири, побоища и владеене на марихуана и амфетамини.

„ Емо не беше неприятно момче, само че потегли по неприятен път. Тренираше доста, вземаше стероиди с цел да прави съвършено тяло. Пристрасти се, след това почна да пуши трева, а най-после мина на синтетични опиати “, описаха негови познати от кв „ Република “, където живее майката на Фешъна.

Заради дрогата се развел със супругата си от която има момченце на 10 години. От две години бил в Лондон дружно с друга жена.



В жилището на петия етаж на ул. „ Единство “ 25, където живее майка му Емилия Христова в неделя следобяд не отвори никой. Според съседи по-малкия брат на Емил Светлан се е върнал от Лондон поради белята на брат му. Колата на Светлан беше на паркинга пред блока, само че той очевидно избра да не се обажда и да не отваря.

За разлика от брат си той имал непрекъсната работа и адрес в Лондон. Работел като касиер в хипермаркет. „ Нищо общо нямат двамата. Светлан е добродушно и възпитано момче. А Емил е тъмна персона. Непрекъснато ходеше със суичер и вдигната качулка, даже в ужасните хасковски жеги. Непрекъснато го търсеха хора, на които дължи пари. Идваха яки момчета от колекторски компании. Често го търсеха и чиновници на съда, които раздават призовки. По няколко каузи го търсеха, само че той се криеше и не успяваха да го открият “, описаха съседи от блока, който е прочут като бивше работническо общежитие на към този момент банкрутирала текстилна компания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР