39-годишния Григор Димов, който отправи смъртни заплахи във Facebook към

...
39-годишния Григор Димов, който отправи смъртни заплахи във Facebook към
Коментари Харесай

Съдът освободи задържания за заплахи към Тодор Тагарев

39-годишния Григор Димов, който насочи смъртни закани във Фейсбук към министъра на защитата Тодор Тагарев, е бил пуснат от ареста от Софийския районен съд, оповестява " България Он Еър ". Мъжът излиза на независимост против " подписка ".

В правосъдната зала мъжът изясни, че не е имал желание да убива Тагарев, а е изразил позицията на жителите, които не са съгласни  с военния министър.  На правосъдното съвещание беше представена и самата закана: " Ще мреш като куче, изменник. " Слава Украйна " ли? Като куче, без история, ще мреш. Нов Народен съд идва и в случай че мислиш, че ще се отървеш, грубо си се излъгал "

Стана ясно и че Тодор Тагарев се ядосал и е подал сигнал в Министерство на вътрешните работи.  В обясненията си министърът на защитата  казал, че и различен път е получавал сходни известия, прецизира БНР.

Димов излиза на независимост, тъй като, съгласно съда,  няма заплаха да извърши друго закононарушение или да се укрие. Мъжът е писал известия и до депутатите Бойко Борисов и Делян Добрев, както и до столичния кмет Йорданка Фандъкова, само че не стана ясно какво е било наличието им.

Прокуратурата може да стачкува определението пред Софийския градски съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР