39-годишната Милена Соколова се превърна в един от най-ярките образи

...
39-годишната Милена Соколова се превърна в един от най-ярките образи
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Излъга ли Милена от "Ергенът", че е имала връзка с физик? (ИСТИНАТА ТУК)

39-годишната Милена Соколова се трансформира в един от най-ярките облици в този сезон на " Ергенът ", макар или по-скоро поради скромната си и тиха персона. Да, все сме виждали безмълвни и кротки дами, само че парфюмеристката е може би една от най-характерните и нетипични дами за нашето време.

Мненията на феновете са противоречиви като множеството намерено обявиха, че ужасно харесват Милена, а други я дефинираха като душевен нестабилна и даже обявиха, че крие същинската си същина...

Безспорно един от най-щекотливите въпроси към нея обаче си остава този за интимните й връзки. В началото на предаването тя показа във визитката си, а след това и пред Алек Младенов, че е имала 6-годишна сериозна връзка с процъфтяващ академик в региона на теоретичната физика. Уж сериозна връзка, а информацията спря дотук. Толкова!

Милена нито описа освен това за този човек, нито показа по какъв начин са се срещнали и за какво са се разделили. Вместо това тя описа обстойно и нашироко за някакво свое въодушевление по капитан на транспортен съд в чужбина, след който хукнала, само че сагата не траяла...

Според мнозина, а също и по думите на близки до Соколова хора, подобен мъж като физикът въобще не съществува, а историята е била измислена от нея, с цел да не схванат феновете, че действително е нямала сериозна връзка с мъж досега. Пожелаваме й да открие същинската обич и да я задържи!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР