39-годишна жена от Велико Търново е в болница, след като

...
39-годишна жена от Велико Търново е в болница, след като
Коментари Харесай

Съседка на нахапаната от Кане корсо жена разказа подробности за ужаса


39-годишна жена от Велико Търново е в болница, откакто беше нахапана от домашно куче без намордник. Пострадалата е с рана на рамото и е била оперирана по неотложност. 

В сряда вечерта стопанинът на кучето от порода Кане корсо излиза на разходка с него във великотърновския квартал " Варуша ". Внезапно то се изтръгва от каишката и атакува дамата, която излизала от близкия хранителен магазин.

" Доколкото разбрах, дамата е излизала от магазина и кучето я е нападнало, било пред магазина. Знам, че е предходна през интервенция, много е съществено - рамото ѝ е с контузия, поисквам ѝ скорошно излекуване ", сподели пред Bulgaria ON AIR Десислава Желева, която живее наоколо.

Лиляна Николова  е призната във великотърновската болница, където по неотложност ѝ е осъществена интервенция. Тя е била с дълбока рана в региона на рамото. 

Кане корсо най-често се употребяват като бойни кучета, за следене или като пазачи. Според съседи стопаните разхождат едрото куче без намордник, въпреки че демонстрира признаци на експанзия.

" Не го разхождат с намордник. Кучето е на към година. Лае много ", разяснява Десислава.





По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР