39-годишна британка предложи отворен брак на съпруга си и съжали

...
39-годишна британка предложи отворен брак на съпруга си и съжали
Коментари Харесай

Тя предложи на мъжа си отворена връзка, но не очакваше, че той ще... 

39-годишна британка предложи отворен брак на брачна половинка си и съжали грубо, оповестява The Sun.

Саманта Пресди споделя, че първите четири години от връзката си с Луис били разграничени - тя живеела във Англия, а той - в Гърция. Проблемите им почнали, когато той се преместил в Лондон.

"След девет месеца брак почувствах, че нещо липсва. Съпругът ми се реалокира в Лондон и тогава започнаха да се появяват пукнатините. Четири години се радвахме на връзката си от разстояние. Но след преместването му се карахме за всичко - за пари, за работа и половият ни живот стартира да страда.

Чувствах се задушена и ми липсваше вълнението, което получаваш от новата обич.

Неспокойна и отегчена, аз повдигнах концепцията за отворена връзка, в която и двамата да си имаме любовници ", споделя Саманта, която се надявала, че това ще добави романтика към неуверените им връзки и ще помогне да запазят брака си.

Първоначално мъжът й приел предлагането с смут, само че след това насилствено се съгласил.

Няколко месеца по-късно тя излязла на среща с едно от някогашните си гаджета. Оказало се, че искрата сред тях не била угаснала и те възобновили връзките си.

"Нашите правила за отворен брак бяха елементарни: постоянно бъдете почтени един с различен. И по този начин, когато спах с някогашния си, незабавно му споделих ", споделя британката.

"Всъщност нашата "отворена връзка " беше едностранна. Луис ненавиждаше мисълта, че се срещам с различен. Но не изиска бракоразвод, макар че полудяваше от ревнивост. Той просто стана по-нещастен и не можеше да преодолее обстоятелството, че съм спала с различен мъж ", прибавя тя.

"Признах му, че към момента изпитвам усеща към някогашния си, което го накара да се почувства по-несигурен. Той не можеше да разбере по какъв начин мога да обичам двама мъже по едно и също време. Въпреки че ми призна, че се е целувал с други дами след брака ни, само че не бил правил секс с тях ", споделя още Саманта.

Всичко обаче се трансформирало, когато схванала, че брачният партньор й също има връзка с друга. "Да, концепцията ми беше да имаме отворена връзка, само че се почувствах предадена, тъй като той излъга и го скри от мен. Това е срещу разпоредбите. Почувствах се унизена ", изяснява британката.

Предателството толкоз я наранило, че тя го напуснала и в продължение на 2 години били единствено другари. След известно време обаче отишла на отмора в Родос, където бил и мъжът й, и още веднъж се събрала с него.

Двамата не се отказали от концепцията за отворена връзка, само че си дали обещание повече да не крият нищо един от различен. И даже възнамерявали да имат бебе.

Година след повторното им събиране британката разбрала, че брачният партньор й спи с друга. Съперничката, която си имала другар, който обаче не знаел за изневерите й, обаче не приемала концепцията за отворен брак и упорствала Луис да се разведе.

След като се разровила в телефона на мъжа си, Саманта схванала, че любовницата му постоянно го посещавала в Гърция, както и че двамата са дружно от две години. Освен това мъжът й обичал другата жена и възнамерявал да остане с нея в моногамна връзка.

Това предиздвикало Саманта да подаде молба за бракоразвод. "Никога повече няма да имам отворена връзка. Това прекарване ме травмира ", показва в умозаключение тя. /jenata. blitz. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР