39-годишен мотоциклетист е издъхнал, а майка и детето й са

...
39-годишен мотоциклетист е издъхнал, а майка и детето й са
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с участието на брата на Елена Йончева, има и жертва  

39-годишен мотоциклетист е умрял, а майка и детето й са ранени в тежка злополука, случила се в Монтана.

Според неофициалната информация автомобилът, предизвикал злополуката е ръководен от брата на евродепутата Елена Йончева – Иван Йончев.

Инцидентът се е случил към 20 ч. на 22 август на изхода на Монтана при кръстовище с път II-81.
54-годишният лидер на автомобил от София правил маневра и на ляв завой лишил преимуществото на движещия се от Монтана към Лом мотоциклетист. Моторът пък е ръководен от 39-годишен недееспособен лидер от Козлодуй, отбелязва на уеб страницата си ОДМВР-Монтана.

Мотоциклетистът е умрял на място. В резултат на тежкия удар 27-годишна жена от с. Винище и 9-годишният й наследник, които са пътували на задната седалка в автомобила, са ранени. Те са били признати в МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “. Жената е с заплаха за живота. Детето пък е с комоцио, само че животът му е отвън заплаха.

Шофьорът на автомобила е тестван за алкохол и опиати и двете проби са негативни. 
Образувано е досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност вследствие на нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата.
Говорителят на Окръжната прокуратура в Монтана – Лилия Илиева разкри, че следва да бъде изяснено кой е нарушил разпоредбите за придвижване и поради това са назначени автотехническа и съдебно-медицинска експертизи.

От Обективно.бг са потърсили Иван Йончев за коментар, само че мъжът, вдигнал телефона се показал за различен и попитал какво да му съобщи. 
След като научил, че става въпрос за трагичния случай, декларирал, че познава участниците в злополуката и всички са добре. 

Мъжът даже упрекнал медиите, че постоянно се търси сензацията и затворил телефона, преди да стане ясно дали информацията, че е бил с отнета брошура преди няколко години е вярна. От Министерство на вътрешните работи отхвърлят коментар по случая поради формираното досъдебно произвеждане.
Източник: obektivno.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР