39-годишен мъж е намерен убит от големи домашни кучета край

...
39-годишен мъж е намерен убит от големи домашни кучета край
Коментари Харесай

Домашни кучета са убили човек край Владо Тричков

39-годишен мъж е открит погубен от огромни домашни кучета край село Владо Тричков до Своге, заяви Министерство на вътрешните работи в петък. Сигналът за трагичния случай е подаден в четвъртък към 16.10 ч. Тялото на мъжа е открито на поляна в землището на селото.

Животните са открити в парцел, който се намира наоколо до местопроизшествието. Те са пет и са от породата Кане Корсо. Кучетата са конфискувани и са настанени във ветеринарна клиника в София. Назначена им е дентална експертиза.

Собственикът на кучетата е задържан и следва прокуратурата да изиска задържането му за минимум 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По информация на " 24 часа " притежателят е 41-годишният Йордан Карагьозов. Той най-вероятно ще бъде упрекнат за неполагане на задоволителна грижа за домашните си любимци, което е довело до гибелта на 39-годишния мъж.

Карагьозов не е престъпно проявен и е оказал цялостно подпомагане на проверяващите. Когато служителите на реда са отишли в къщата с кучетата, стопанинът им не е бил на адреса. Той е открит по-късно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР