39-годишен без книжка, удари 3-4 питиета сътвори поредица от ПТП-та

...
39-годишен без книжка, удари 3-4 питиета сътвори поредица от ПТП-та
Коментари Харесай

Втори дубъл: Пиян без книжка помля две коли в Шекера

39-годишен без брошура, удари 3-4 напитки сътвори поредност от ПТП-та в пловдивската Шекер махала. Това се е случило в първите минути на днешния ден. Тогава мъжът седнал зад кормилото на товарен автомобил „ Мерцедес “ и тръгнал по улица „ Деница “. Няколко метра по-късно се блъснал в паркирани лек автомобил „ Фолксваген “ и микробус „ Мерцедес “. В буса имало човек, който потърпевш при удара.

Това не тормозило кой знае какъв брой пияния лидер и той траял пътя си по улица „ Дилянка “. Там обаче не издържал и спрял, откакто се блъснал в оградна стена.  

Информация за протичащото се незабавно постъпила в бранш „ Пътна полиция “, който се намира на към 300 метра. Мигновено бил изпратен патрул.

Медицинска помощ била оказана на 57-годишния мъж, който се намирал в буса. По-късно той бил освободен за домашно лекуване.

При инспекцията било открито, че 39-годишният лидер на товарния автомобил е недееспособен, а дрегерът отчел съществуването на близо 2 промила алкохол. С полицейска заповед причинителят е арестуван за едно денонощие в Трето районно управление (на МВР). Произшествието е отработено по административен ред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР