39-годишен баща е забравил да изведе едногодишните си близнаци от

...
39-годишен баща е забравил да изведе едногодишните си близнаци от
Коментари Харесай

Баща забрави децата си в колата, те умряха

39-годишен татко е не запомнил да изведе едногодишните си близнаци от автомобила си и против него към този момент е повдигнато обвиняване за непредумишлено ликвидиране.
Инцидентът е станал в Ню Йорк, когато Хуан Родригес е паркирал колата си на нормалното място, на две пресечки от работата си, само че не запомнил да вземе децата със себе си. Заради високите температури денем близнаците се задушили.
Тъй като прозорците на колата били затъмнени, никой от минувачите не забелязал забравените на задната седалка братче и сестриче, оповестиха още от полицията в мегаполиса. Температурата на открито по време на съдбовния случай била към 30 градуса по Целзий. Според проверяващи температурата в колата била 42 градуса.
Приятел и сътрудник на обвинявания в непредумишлено ликвидиране мъж съобщи пред американските организации, че Родригес постоянно е бил грижлив татко и постоянно е правил всичко за своето семейство. На процеса против него мъжът е декларирал, че е бил ''изключил'' за тях. "Убих децата си ", изкрещял ужасеният татко, когато се върнал в колата си и осъзнал какво е направил. Бащата е деец от войната в Ирак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР