''Забравете новата телевизионна услуга на ''Епъл'', която ще бъде пусната

...
''Забравете новата телевизионна услуга на ''Епъл'', която ще бъде пусната
Коментари Харесай

Сензацията на Епъл'' за 2019 г. ще бъде кредитна карта

''Забравете новата телевизионна услуга на ''Епъл'', която ще бъде пусната на пазара за феновете на марката'', декларират от ''Бизнес Инсайдър''. Според изданието огромната сензация за тази година, е кредитната карта на ''Епъл'', която ще е продължение на услугата ''Епъл Пей'', която е в налична за клиентите на компанията към този момент 5 години. Услугата беше показана на 9 септември 2014 година дружно с "Айфон 6''.

''Епъл Пей'' е основана, тъй като пластмасовите кредитни карти са „ остарели и уязвими “, съгласно основателите ѝ. Кредитните карти могат да бъдат откраднати, а значимите номера на картата и защитните кодове са върху нея.

''Епъл Пей'' предлага по-елегантен и сигурен метод за заплащане на артикули. Няколко натискания на бутони биха могли да включат в деяние обичания ви метод на заплащане (кредитна карта, дебитна карта, карта- подарък, каквото пожелаете) на вашия ''Айгон'' или ''Епъл Уач'', който по-късно да докоснете платежния панел на NFC на търговеца. Това е всичко - цялата информация на картата ви е непокътната частна и сигурна, от търговеца, само че и от ''Епъл''.

В понеделник компанията разви своята визия за плащате с още една стъпка: посредством партньорство с две финансови институции (MasterCard и Goldman Sachs), в предложение за своя лична кредитна карта, която е друга от всяка друга кредитна карта до момента.

Картата на ''Епъл'' дава простотата на комерсиалната марка в системата на кредитните карти. Тя освен препроектира самата карта, само че и премисля по какъв начин наподобява да заплащането на артикули и услуги и приемането на отстъпки, както и да изплати самата карта.

Чрез особено приложение тя ще работи по целия свят и ще следи какво харчат клиентите и по кое време са плащали. Кредитната карта ще употребява и ''Епъл Мапс'', с цел да опише къде и по кое време са се направени транзакциите. Картата няма да има никакви такси и никакви наказателни лихви.

Освен това ще има седмични и месечни систематизирания на разноските, както и функционалност за награди. Платежната система на Apple Card ще бъде предпазена с еднократни динамични кодове, съчетаващи числа и лицево или пръстово различаване посредством допиране.

За разлика от други кредитни карти, не е нужно да чакате дни, с цел да го получите - можете да се регистрирате за минути.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР