''За тези, които не са разбрали какво означава смяната в

...
''За тези, които не са разбрали какво означава смяната в
Коментари Харесай

Илиян Василев: bTV става поредната опора на властта!

''За тези, които не са разбрали какво значи промяната в бТВ. По формулировката, която се употребява, че малкия екран е изгубила пазарен дял, което съответствува с обвиняване на близки до властта кръгове, че поради своята опозиционност бТВ е изгубила въздействие, може да се направи обосновано съмнение, че новите притежатели ще вършат бизнес и ще заложат на модела на Нова ТВ - шоу, развлекателни стратегии, въобще политическа дезактивация на публиката. Не инцидентно прекосяването към новите притежатели стана тъкмо в точния момент, преди изборите''. Това написа в своя Facebook профил политическият анализатор Илиян Василев.

Ето какво още гласи коментарът му за протичащото се в бТВ:

''Да напомня - пийпълметрията, която " доказваше " че Нова ТВ на Пеевски и Домусчиев печели пазарни дялове, бе нарисувана, необективна, манипулирана.

Толкова по-необходими и значими стават дребното излъчвания, канали и малките екрани, в които има опозиционност.

И не, не съм склонен, хората гледат положителната, остра журналистика, с действителни други възможности, и има от ден на ден будни и интересуващи се от политика, власт, интернационалните връзки фенове.

Урокът - всеки опит за равноправност от зависимостите с властта се санкционира. Венелин Петков бе заменен по същия високомерен метод с водещ, какъвто беше неговият случай.

Щом ПИК се радват, какво повече да се каже.

бТВ следващата опора на властта.

Търсете различните канали и излъчвания.''

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР