''Столичният общински съвет е ощетил общината с 4 милиона лева.

...
''Столичният общински съвет е ощетил общината с 4 милиона лева.
Коментари Харесай

Методи Лалов: СОС е ощетил Столична община с 4 милиона лева

''Столичният общински съвет е ощетил общината с 4 милиона лв.. Едни и същи общински съветници са дали своят вот да бъде продаден парцел, както и да бъде платен още веднъж. Това е парцел, който се намира на околовръстен път и бул. ''Сливница''. Този парцел може да се намира на всички места, не е ясно какъв брой още парцели са продадени на ниска цена и са купени скъпо от Столичния общински съвет. Продаден е като непотребен, а по-късно се е оказал доста нужен'', това съобщи общинският консултант в СОС Методи Лалов (''Демократична България'') в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

За въпросните съмнителни покупко-продажби с съответния парцел, от ''Демократична България'' са алармирали прокуратурата.

" Кметът на София Йорданка Фандъкова е била известена за тази договорка, само че няма директното присъединяване, защото Общинският съвет има водещата роля, само че всичко, което се случва става със знанието на Фандъкова. Има публично писмо, че този парцел би трябвало да бъде платен ", съобщи още Лалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР