''Сега е наддаването всеки да се облече подходящо и да

...
''Сега е наддаването всеки да се облече подходящо и да
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ прилича на БКП от 60-те години

''Сега е наддаването всеки да се облече уместно и да върви да се показа на падишаха, тъй като това му подсигурява разцвет. Това ми припомня на това обвързване към речите, би трябвало да споменеш в речта ''Благодарение на неуморните старания на партията и персонално другарят Тодор Живков ние постигнахме''. Само че тогава Тодор Живков най-малко на фланелки не можеше да се постави, носеше се на транспаранти. Виждам обаче, че Бойко и това е научил и тази партия ГЕРБ стартира доста да ми наподобява на Българска комунистическа партия от 60-те години'', това съобщи водачът на ''Движение 21'' Татяна Дончева пред ТВ+ във връзка масираните обиколки на премиера Бойко Борисов.

''ГЕРБ би трябвало да загуби изборите в неделя. Не споделям кой би трябвало да завоюва. Тази война на простотията би трябвало да спре. Колкото по-рано спре, толкоз по-добре. Един от проблемите е, че ГЕРБ се опасява, че ще загуби, а Българска социалистическа партия се опасява, че ще спечели'', добави Дончева

''Сегашното ръководство е развратило държавната администрация, вижда се от всички кавги с министри, освен в персоналното им качество, а в метода, по който се раздават публичните поръчки, усвояват се и се регистрират пари, никой сериозен човек не желае да взе участие в публични поръчки'', съобщи още Дончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР