''Радвам се, че медицинските сестри решиха да излязат. Това е

...
''Радвам се, че медицинските сестри решиха да излязат. Това е
Коментари Харесай

Теменужка Петкова за намалените цени на газа: Глътка въздух за българския бизнес

''Радвам се, че медицинските сестри взеха решение да излязат. Това е положително решение. Нашето държавно управление постоянно е било консенсусно и отворено за разговор. Това, което се желае в региона на опазването на здравето, се прави. Всичко, което зависи от нас, го вършим и ще продължим да го правим'', това съобщи в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия министърът на енергетиката Теменужка Петкова, като мотивът за думите ѝ е излизането на заслужено протестиращите медицински сестри от постройката на Народното събрание (бивш Партиен дом).

''Ние сме демократична страна и всеки има право да показва свободно своята воля. Това, което направиха медицинските сестри не беше вярно. Лицата, които се показваха дружно със сестрите демонстрират, че се вършат опити да се политизира този митинг и това не е в полза на никого'', продължи Петкова за митинга на медицинските сестри.

Министърът на енергетиката разяснява и новината, че ''Газпром'' смъкна цената на газа на 3-и март с 40% за България. Ето какво съобщи тя:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР