''Прикриваният от правителството тежък удар срещу България'', огласен от лидера

...
''Прикриваният от правителството тежък удар срещу България'', огласен от лидера
Коментари Харесай

Манджата на АБВ се оказа претоплена

''Прикриваният от държавното управление тежък удар против България'', огласен от водача на АБВ Румен Петков, се оказа претоплена ''манджа''. Преди дни някогашният вътрешен министър в държавното управление на Тройната коалиция разгласи ''голяма новина'', че България не е поканена в новоучредената ''Разузнавателна гилдия в Европа'', тъй като европейските ни сътрудници ни нямали доверие.

От свои добре осведомени източници ФАКТИ научи, че тиражираната от Политическа партия АБВ информация, че България не е поканена да се причисли към това самобитно съдружие, не дава отговор на истината. България е била поканена, като на този стадий не е ясно за какво не сме се включили. Очаква се обаче, въпреки и в още неустановен времеви интервал, страната ни да се причисли към писмото от 26 февруари, което досега са подписали 23 страни.

Източниците на медията ни дебело подчертаха, че новоучредената форма на съдействие е дискусионна платформа, която няма за цел да заменя оперативното взаимоотношение сред страните-членки на Европейски Съюз. Още повече, самата ''Разузнавателна гилдия в Европа'' е отвън рамките на Европейски Съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР