''Правим платформа - хем за паралелно преброяване, хем да направим

...
''Правим платформа - хем за паралелно преброяване, хем да направим
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Всякакви хора могат да станат застъпници, стига да искат да ни помогнат

''Правим платформа - хем за редом броене, хем да създадем оптимално почтен вота. Със сигурност може да съберем 12 000 индивида и да внимават, когато се броят бюлетините. После да внимават за резултата в изборния протокол''. Това сподели предприемачът Ивайло Мирчев от партия ”Да, България”, която е част от политическото обединяване ''Демократична България''. Той бе посетител в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком.

''Електронната платформа е електронно приложение в помощ на покровителя. Второ - имаме мощен юридически екип и покровителят може да контактува с него. Ще има информации, които ще отиват в телефона на покровителя, изясни той..

''Вече сме събрали половината от тези 12 000. Всякакви хора могат да станат покровители, стига да желаят да ни оказват помощ. От март месец работим по тази платформа. Тя е отворена платформа. Даваме достъп на всички публицисти. Нямаме какво да крием. Там ще са протоколите от нашите покровители. Искаме всички протоколи да бъдат сканирани и да ги има в интернет. Ще предоставим софтуерния инструмент безплатно'', разясни Мирчев.

''Идеята за платформата породи след локалните избори. Видя се, че там, където нямаме покровители, имаме малко гласове, даде образец той. ''Тогава си казахме, че би трябвало да създадем такава самодейност, с цел да не може да откраднат гласовете на Демократична България. Обърнали сме към всички. Има покана и към Отровното трио'', сподели още Ивайло Мирчев.

Целия диалог на Люба Кулезич с Ивайло Мирчев можете да изгледате във видеото след 1:55:27:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР