''Неизбежно е да чуем гласа на хората, които имат справедливи

...
''Неизбежно е да чуем гласа на хората, които имат справедливи
Коментари Харесай

Деница Сачева: Нямаме никакъв страх от служебно правителство

''Неизбежно е да чуем гласа на хората, които имат обективни претенции, неизбежно е да чуем гласа на младите. Но също по този начин е неизбежно да дадем доста явен отпор на всички тези, които имат антиевропейска реторика, поставят бесила и зоват към размирици''. Това съобщи в предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия, общественият министър Деница Сачева.

''Нямаме никакъв боязън от служебно държавно управление, става дума за отговорност. В случая не се пази държавното управление, а работещия парламент. България би трябвало да има работещ парламент поради обстановката с ковид. Без работещ парламент не може да приемем нов бюджет и да се усилят пенсиите. Нас длъжностен кабинет не ни плаши, само че плашещо е да влезем в окото на рецесията без работещ парламент'', безапелационна бе Сачева.

''Нека да приказваме за корупцията с обстоятелства и доказателства. През 2009 година брутният вътрешен артикул беше 72 милиарда лв., а в този момент е 118 милиарда лв.. Тогава минималната заплата беше 240 лв., а в този момент е 610 лева'', по този начин тя разяснява скандалните фотоси от спалнята на премиера Борисов. Според нея с тези фотоси се вършат опити за внушения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР