''Не знам колко медии са съобщили - не че Бойко

...
''Не знам колко медии са съобщили - не че Бойко
Коментари Харесай

Сашо Диков за Борисов: На този човек не му дреме от абсолютно нищо!

''Не знам какъв брой медии са съобщили - не че Бойко се е появил в Гранитната зала на Министерски съвет, където не беше стъпвал от шест месеца, а това, че избяга от публицистите ". Това съобщи журналистът Сашо Диков, водещ на предаването ''ЕвроДикоФ'', В предаването ''Делници'' по ТВ Евроком.

" Ето какво значи позорно държание. Съжалявам, че приказвам по този начин за министър-председателя на злополучната ни страна ", изрази своето отвращение Диков, визирайки напускането на залата от страна на Бойко Борисов по време на брифинга на НОЩ в четвъртък сутринта, когато той нахлу в залата, с цел да отговори на обвиняването на Румен Радев, че е съдружник на Делян Пеевски.

" Не можеш да се държиш по този метод. Вече шести месец да се криеш от публицистите. Той обръща тил на публицистите. От една година не е стъпвал в Народното събрание. Такова нещо не може да има и в африканска страна. На този човек не му дреме от безусловно нищо. Живее си в личен фиктивен свят ", изрази недоволството си Сашо Диков.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР